Certificering

Stichting Vector42 is overtuigd van de kracht en mogelijkheden die certificeringschema’s en keurmerken bieden. Een keurmerk kan richting geven aan duurzaamheid binnen een organisatie en maakt inspanningen eenvoudig aantoonbaar en communiceerbaar.

Stichting Vector42 voert momenteel audits uit bij op o.a. evenementen en festivals, horecabedrijven en netwerkorganisaties. Certificaathouders schakelen Stichting Vector42 niet alleen in voor het uitvoeren van periodieke audits, maar ook voor advies rondom normrevisies en positionering.

Wij zijn gespecialiseerd in...

De culturele sector is bij uitstek de sector om het thema duurzaamheid een podium te bieden. Stichting Vector42 faciliteert daarom het aantoonbaar verduurzamen van de evenementenbranche en de culturele sector middels het uitvoeren van audits op gebied van duurzaamheid. Vector42 is specifiek actief voor de volgende certificatieschema’s voor de evenementenbranche:

Ook in de horecasector voelen de auditoren van Vector42 zich als een vis in het water. Stichting Vector42 voert al jarenlang audits uit bij horecabedrijven gericht op het verduurzamen van de menukaart op de thema’s duurzame vis en het inkopen van biologische producten. Dit doet Vector42 voor de volgende programma’s: