Ons team

Binnen Stichting Vector42 werken een aantal ervaren adviseurs en auditoren samen. Zij houden elkaar scherp als het gaat om vakkennis en vaardigheden en dragen vanuit hun eigen netwerk en achtergrond bij het aan de activiteiten van Stichting Vector42.

Founding partners

Klik op de fotos voor de LinkedIn profielen

Frans Verouden

Keurmeester

Als operationeel manager bij diverse internationale ondernemingen was hij nauw betrokken bij procesoptimalisaties en ISO-certificeringstrajecten. Sinds 2009 werkt Frans als zelfstandig ondernemer en begeleidt daarbij verandertrajecten en procesverbeteringen in een diversiteit aan sectoren.

Vanuit deze interesse heeft hij zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een veelzijdig adviseur rondom duurzaam ondernemen in de culturele sector. Als auditor is hij actief voor stichting KMVK (o.a. Green Key en Blauwe Vlag), A Greener Festival Award, Future Proof Festival en Barometer Festivals.

Marco Ouwerkerk

Keurmeester

Na zijn opleidingen in sport, toerisme en recreatie betrad Marco Ouwerkerk in 2001 het speelveld van milieuzorg en duurzaam ondernemen. In de afgelopen jaren is hij uitgegroeid naar een ondernemende auditor, adviseur en projectleider, waarbij zijn enthousiasme voor het onderwerp nog steeds aanstekelijk werkt.

Door het volgen van trainingen en zelfstudie heeft hij zich ontwikkeld tot een bekwaam adviseur rondom duurzaam- en circulair ondernemen in de vrijetijdssector. Als auditor is hij zowel nationaal actief (Green Key, Blauwe Vlag, Future Proof Festival, EKO-Keurmerk Horeca), als internationaal (A Greener Festival Award,  Green Key International, GSTC, Travelife Hotels).

Sander Verschuren

Keurmeester

Na jaren gewerkt te hebben als duurzaamheidmanager bij een landelijke cateraar is Sander in 2012 actief geworden als keurmeester bij Stichting KMVK (o.a. Green Key, Groene Koepel en de Blauwe Vlag). De laatste jaren heeft hij veel ervaring opgedaan als keurmeester op met name internationaal gebied voor o.a. Travelife, Earthcheck en Green Key Internationaal.

In Nederland is Sander betrokken bij diverse keurmerken zowel als adviseur, normontwikkelaar als auditor, waaronder het EKO-keurmerk Horeca en Stichting Vis&Seizoen.